ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ομπράντοβιτς: "Πρόσφατα απάντησα ήρεμα σε ερώτηση και γράφτηκε ότι ξέσπασα μόνο και μόνο για τα κλικ"

Ομπράντοβιτς: "Πρόσφατα απάντησα ήρεμα σε ερώτηση και γράφτηκε ότι ξέσπασα μόνο και μόνο για τα κλικ"
PARTIZAN MOZZART BET / ABA LEAGUE

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε πως κάποια ΜΜΕ παρερμηνεύουν τις αντιδράσεις του στις συνεντεύξεις Τύπου για τα κλικ, αναφέροντας ένα παράδειγμα όπου γράφτηκε ότι ήταν εκνευρισμένος μετά από ήρεμες δηλώσεις του.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξέρει πως σχεδόν ό,τι και να πει θα γίνει είδηση. Έχει όμως ένα θέμα με κάποια ΜΜΕ, τα οποία - όπως υποστήριξε στην συνέντευξη Τύπου μετά την νίκη της Παρτίζαν επί του Ερυθρού Αστέρα στο Game 2 - στον βωμό των κλικ παρουσιάζουν λίγο διαφορετικά κάποιες καταστάσεις.

Αφορμή για αυτό ήταν μία ερώτηση που δέχθηκε για τα υβριστικά συνθήματα των φίλων της Παρτίζαν για την σύζυγο του Νεμάνια Νέντοβιτς, τα οποία καταδίκασε, πριν μιλήσει για τον τρόπο που καλύπτονται οι δηλώσεις του από τα ΜΜΕ.

"Εσείς οι δημοσιογράφοι έχετε το στυλό στα χέρια σας. Μην μου κάνετε εμένα αυτή την ερώτηση, αλλά ρωτήστε εκεί που πρέπει, να δείτε τι τα προκάλεσε αυτά. Δείξτε το αυτό" δήλωσε αρχικά ο "Ζοτς", για να προσθέσει με παράπονο:

"Πρόσφατα δέχθηκα μία παρόμοια ερώτηση, την οποία απάντησα - θα έλεγα - αρκετά ήρεμα. Μετά μου έδειξαν το δημοσίευμα, που ανέφερε ότι 'ο Ομπράντοβιτς ήταν έξαλλος στην συνέντευξη Τύπου'. Σας έδωσα την εντύπωση ότι ήμουν έξαλλος; Ήμουν ποτέ εκνευρισμένος σε συνέντευξη Τύπου; Σας ρωτάω ήρεμα, έχω δείξει ποτέ εκνευρισμό;"

Κλείνοντας, ο Ομπράντοβιτς τόνισε: "Απάντησα σε εκείνη την ερώτηση όσο πιο ευγενικά μπορούσα, όπως πάντα. Μετά υπήρξαν κάποιοι που μου εξήγησαν ότι γράφτηκε έτσι για τα κλικ. Ότι αν γραφόταν πως ήμουν έξαλλος, τότε ο κόσμος θα το διαβάσει. Κάποιος πρέπει να μου το εξηγήσει αυτό. Δεν διαβάζω γενικά τι γράφεται, υπήρξαν άνθρωποι που μου έδειξαν το δημοσίευμα".

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ