ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ομπράντοβιτς μετά την ήττα από την Στουντέντσκι: "Κάποιοι παίκτες πρέπει να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση"

Ομπράντοβιτς μετά την ήττα από την Στουντέντσκι: "Κάποιοι παίκτες πρέπει να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση"
PARTIZAN MOZZART BET / ABA LEAGUE

Δεικτικός, αλλά ψύχραιμος ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά την ήττα-έκπληξη της Παρτίζαν από την Στουντέντσκι στον τελικό του Super Cup της ABA League, τόνισε ότι κάποιοι παίκτες της ομάδας χρειάζονται ξεκούραση και κάποιοι να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση.

Η Στουντέντσκι σόκαρε την Παρτίζαν στον τελικό του Super Cup της ABA League. Η απογοήτευση ήταν λογική για την Παρτίζαν. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ωστόσο ήταν ψύχραιμος, αν και λίγο δεικτικός για τους παίκτες του στις δηλώσεις του μετά το ματς.

"Κάποιοι παίκτες χρειάζονται ξεκούραση και κάποιοι πρέπει να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση, για να δούμε αν θα μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε περισσότερα λεπτά" δήλωσε αρχικά ο "Ζοτς", για να προσθέσει πάντως στην συνέχεια ότι "βρισκόμαστε ακόμα στην περίοδο προετοιμασίας πριν έρθουν τα σημαντικά παιχνίδια, οι επίσημοι αγώνες".

Τέλος, σχολιάζοντας τον αγώνα, ο Ομπράντοβιτς ανέφερε: "Ήταν ένα παιχνίδι με ανατροπές. Είχαμε την ευκαιρία να το καθαρίσουμε στο τέλος, αλλά κάναμε κάποια βιαστικά λάθη σε άμυνα και επίθεση. Στο τέλος, χάσαμε από αυτό το τρίποντο, Ειχαμε την τελευταία επίθεση. Δεν είναι δεδομένο όμως ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην τελευταία άμυνα ή την τελευταία επίθεση. Συγχαρητήρια στην Στουντέντσκι για την κατάκτηση του τροπαίου".

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ