ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ομπράντοβιτς: Και επίσημα στην Παρτίζαν

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς από παιχνίδι της Φενερμπαχτσέ με την Ρεάλ | 20 Μαίου 2018
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς από παιχνίδι της Φενερμπαχτσέ με την Ρεάλ | 20 Μαίου 2018 © 2021 DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Η βόμβα της χρονιάς στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι γεγονός με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να ανακοινώνεται και επίσημα από την Παρτίζαν για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η Παρτίζαν ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τη συνεργασία της με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τα επόμενα τρία χρόνια ρίχνοντας τη βόμβα της χρονιάς μέχρι τώρα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Η επίσημη ανακοίνωση των Σέρβων αναφέρει: "Είναι πίσω. Ο προπονητής με τους περισσότερους τίτλους στην Ευρώπη, ο άνθρωπος που κέρδισε τον τίτλο του πρωταθλητή με την ομάδα μας το 1992, ο άνθρωπος που κατάφερε να κατακτήσει ότι μπορούσε να κατακτήσει στην καριέρα του, είναι ξανά ο προπονητής της Παρτίζαν.

Ναι είναι αλήθεια. Ο νέος τεχνικός της Παρτίζαν είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια τρία χρόνια.

"Είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επέστρεψε. Νομίζω ότι κάθε λέξη είναι περιττή και ταυτόχρονα δεν είναι ικανή να περιγράψει τι σημαίνει αυτή η επιστροφή για την Παρτίζαν. Θα πούμε περισσότερες λεπτομέρειες στη συνέντευξη Τύπου. Έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας". Είπε ο πρόεδρος της ομάδας.

Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει τη Δευτέρα (28/6) με συνέντευξη Τύπου".

Σε αυτή τη διαδρομή των 30 χρόνων προπονητικής καριέρας ο Σέρβος κόουτς οδήγησε τις ομάδες του σε 11 ευρωπαϊκά τρόπαια (9 Πρωταθλητριών με Παρτίζαν, Μπανταλόνα, Ρεάλ, Παναθηναϊκό, Φενέρμπαχτσε και 2 Σαπόρτα με Ρεάλ και Μπενετόν). Επίσης με τον Παναθηναϊκό κατέκτησε 11 πρωταθλήματα και 7 κύπελλα σε 13 χρόνια, ενώ με τη Φενέρμπαχτσε άλλους 10 εγχώριους τίτλους (4 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα, 3 Σούπερ Καπ).

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ