ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ομπράντοβιτς: "Ή στην Παρτίζαν ή πουθενά αλλού"

Ομπράντοβιτς: "Ή στην Παρτίζαν ή πουθενά αλλού"
PARTIZAN MOZZART BET / DRAGANA STJEPANOVIC / ABA LEAGUE

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τόνισε ότι η παραμονή του στην Παρτίζαν αποτελεί τη μία και μοναδική επιλογή για τον ίδιο, ενώ δήλωσε σίγουρος για το μέλλον του στους ασπρόμαυρους του Βελιγραδίου μετά από την νίκη απέναντι στη Αναντολού Εφές.

Σίγουρος για το μέλλον του εμφανίστηκε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά από την νικηφόρα αναμέτρηση της Παρτίζαν κόντρα στην Αναντολού Εφές στη Stark Arena.

Ο εμβληματικός τεχνικός τόνισε ότι η μοναδική ομάδα που θα προπονήσει στο μέλλον θα είναι η Παρτίζαν, εξηγώντας ότι "Δεν βλέπω τον εαυτό μου πουθενά αλλού, παρα μόνο σε αυτό το σύλλογο. Ή θα συνεχίσω να δουλεύω στην Παρτίζαν ή πουθενά". Ο Ομπράντοβιτς ευχαρίστησε και τον κόσμο των ασπρόμαυρων του Βελιγραδίου για την ηχηρή παρουσία τους στο γήπεδο, ενώ αναφέρθηκε και στη διακοπή των εθνικών ομάδων.

"Προτιμώ να μιλάω για τους παίκτες παρά για τον εαυτό μου. Είμαι περήφανος και χαρούμενος που είμαι ο προπονητής του συλλόγου που αγαπώ.. Μετά τον τελικό του Κυπέλλου, ο κόσμος με πήρε τηλέφωνο για να με υποστηρίξει. Δεν έχω καμία αμφιβολία για το μέλλον μου. Τους ευχαριστώ για όλη τους την αγάπη. Γι' αυτούς αξίζει να παλέψουμε. Αυτοί οι φίλαθλοι είναι οι πιο σημαντικοί για μένα, η δύναμη αυτού του συλλόγου είναι μέσα τους.

Χαίρομαι πολύ που πολλοί γονείς με τα παιδιά τους με περίμεναν στο γήπεδο μετά από το ματς. Δεν με βλέπω πουθενά αλλού, παρά μόνο σε αυτόν τον σύλλογο. Ή θα συνεχίσω να δουλεύω στην Παρτίζαν ή πουθενά", εξήγησε μεταξύ άλλων ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για να αναφερθεί και στη διακοπή λόγω του παραθύρου της FIBA:

"Η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη σε κάθε παιχνίδι. Αυτή ήταν η μοίρα μου από τότε που κάθισα στον πάγκο της Παρτίζαν. 'Ένα γκρουπ παικτών δούλεψε την Κυριακή και μετά την Τετάρτη εντάχθηκαν και οι διεθνείς. Είχαμε απίστευτη ενέργεια απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Θα μπορούσα να ξεχωρίσω κάποιον, αλλά αυτή είναι μια ομαδική νίκη" κατέληξε ο πολύπειρος προπονητής.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ