ΣΕΠΚ

Ομπράντοβιτς για Γιαννάκη: "Ενας από τους σπουδαιότερους του ευρωπαϊκού μπάσκετ"

Ομπράντοβιτς για Γιαννάκη: "Ενας από τους σπουδαιότερους του ευρωπαϊκού μπάσκετ"
EUROKINISSI

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποθέωσε τον Παναγιώτη Γιαννάκη στο σεμινάριο του ΣΕΠΚ, αποκαλώντας τον έναν από τους σπουδαιότερους ανθρώπους του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει σε τεράστια εκτίμηση τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Αν αυτό δεν ήταν σαφές, σίγουρα έγινε σαφές τώρα, με τον Σέρβο τεχνικό να αποθεώνει τον Παναγιώτη Γιαννάκη στο Διεθνές Σεμινάριο του ΣΕΠΚ όπου έδωσε το παρών ως ένας εκ των ομιλητών.

Ο Ομπράντοβιτς ήταν έτοιμος να ξεκινήσει την ομιλία του, αλλά πρώτα φρόντισε να αποθεώσει τον Γιαννάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: " Θέλω να πω κάτι ακόμη για τον Παναγιώτη Γιαννάκη, αυτή τη σπουδαία προσωπικότητα. Τον παρακολουθώ πάρα πολλά χρόνια.

Τον είδα για πρώτη φορά από κοντά το 1976, ήμουν τότε 16 ετών. Στην πόλη που γεννήθηκα, το Τσάτσακ έγιναν οι Βαλκανικοί Αγώνες εκείνη τη χρονιά. Ο κόουτς έπαιζε τότε στην Ελλάδα. Εντυπωσιάστηκα από τον τρόπο που έπαιζε, έκανε μια κίνηση που δεν είχα ξαναδεί ποτέ, κάτι που τότε δεν ήταν τόσο διαδεδομένο. Ήταν μια τεράστια εμπειρία για εμένα αυτή η διοργάνωση, να βλέπω από κοντά τόσο σπουδαίους παίκτες.

Θα πρέπει να θυμάστε κάτι: ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι ένας από τους σπουδαιότερους ανθρώπους στην ιστορία, όχι μόνο του ελληνικού, αλλά του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Να μην το ξεχνάτε αυτό".

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ