ΜΠΑΣΚΕΤ

Ομάδα της Α2 Τσεχίας ονειρεύεται το μεγάλο “μπαμ” με τον Ρέιμοντ Φέλτον

Oklahoma City Thunder guard Raymond Felton (2) after a three-point-basket during an NBA basketball game against the Portland Trail Blazers in Oklahoma City, Monday, Feb. 11, 2019. (AP Photo/Sue Ogrocki) AP

Μεταγραφή-έκπληξη προσπαθεί να ολοκληρώσει ομάδα της Α2 Τσεχίας, που ονειρεύεται να αποκτήσει τον Ρέιμοντ Φέλτον των 1018 αγώνων στο ΝΒΑ.

Τη Γίντριτσουβ Χράντετς, πιθανότατα δεν την έχετε ακούσει ποτέ στη ζωή σας. Ούτε κι εμείς! Ομάδα της Α2 Τσεχίας, έχει έδρα στην ομώνυμη πόλη που έχει πληθυσμό 21.500 κατοίκους και θέλει να προβιβαστεί στην πρώτη κατηγορία του τσεχικού μπάσκετ. Για να το καταφέρει όμως αυτό χρειάζεται έναν πραγματικό παίκτη και φαίνεται πως τον έχει βρει στο πρόσωπο του Ρέιμοντ Φέλτον τον οποίο προσπαθεί τις τελευταίες μέρες να αποκτήσει με συμβόλαιο έως το τέλος της χρονιάς.

Ο 35χρονος πόιντ γκαρντ παραμένει free agent και με μια αρκετά καλή καριέρα (νούμερο 5 του NBA Draft 2005), ίσως βρει κίνητρο σε ένα μέρος που δεν θα φανταζόταν ποτέ. Σε 971 αγώνες κανονικών περιόδων στην κορυφαία Λίγκα του κόσμου ο Φέλτον έχει 11.2 πόντους, 3 ριμπάουντ, 5.2 ασίστ και 1.2 κλεψίματα ανά 29.7 λεπτά συμμετοχής, με τις φανέλες των Χόρνετς, των Νικς, των Νάγγετς, των Μπλέιζερς, των Μάβερικς, των Κλίπερς και των Θάντερ στους οποίους έπαιξε τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Πηγή: basket.zoznam.sk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ