ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Esportiu: "Ο Μπακό ήταν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού"

Ο Ισμαέλ Μπακό με τη φανέλα της Μανρέσα
Ο Ισμαέλ Μπακό με τη φανέλα της Μανρέσα PHOTO CREDITS: ©BASKETBALLCL

Στην Ισπανία αναφέρουν ότι ο Ισμαέλ Μπακό βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού το προηγούμενο διάστημα, όπως επίσης και της Ζάλγκιρις.

Ο Ολυμπιακός μετράει από το πρωί της Τετάρτης 3 Νοεμβρίου ακόμη έναν παίκτη στη front line, τον Κουίνσι Έισι. Ο 31χρονος φόργουορντ/σέντερ επιστρέφει στην EuroLeague μετά από ενάμιση χρόνο, για να ολοκληρώσει την επάνδρωση της γραμμής ψηλών, σε Stoiximan Basket League και EuroLeague.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ισπανία μάλιστα, οι ερυθρόλευκοι είχαν κοιτάξει την ίδια περίοδο ακόμη έναν ψηλό παίκτη. Ο λόγος για τον Ισμαέλ Μπακό (26, 2μ08), τον σέντερ της Μανρέσα, που την προηγούμενη διετία δοκιμάστηκε στο υψηλότερο επίπεδο με τα χρώματα της Βιλερμπάν.

Όπως αναφέρει ο Όσκαρ Ερέρος (δημοσιογράφος της Esportiu), ο Ισμαέλ Μπακό είπε "όχι" σε δύο ομάδες της EuroLeague τις τελευταίες ημέρες. Τον Ολυμπιακό και τη Ζάλγκιρις.

Ουδέν κακό αμιγές καλού βέβαια, αφού οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις διαπραγματεύσεις με τον Κουίνσι Έισι, έναν παίκτη που χαρακτηρίζεται από την εκρηκτικότητά του και τη δεδομένη ικανότητα στην άμυνα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ