ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το Depth Chart των ερυθρολεύκων μετά την προσθήκη του Πετρούσεβ

Ο Φίλιπ Πετρούσεβ
Ο Φίλιπ Πετρούσεβ CREDIT: NIKOLA KRSTIC/ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Δείτε πώς διαμορφώνεται το Depth Chart του Ολυμπιακού μετά την απόκτηση του Φιλίπ Πετρούσεβ. Τι ισχύει με τον Σέρβο σε ό,τι αφορά το δικαίωμα συμμετοχής τους σε EuroLeague και Stoiximan Basket League.

Ο Φιλίπ Πετρούσεβ αποτελεί και επίσημα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, αφού οι δύο πλευρές υπέργραψαν συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2026. Ο διεθνής Σέρβος ψηλός αναμένεται να προσφέρει λύσεις τόσο στο 5, όσο και στο 4 και μπορεί να αγωνιστεί άμεσα στην EuroLeague, αφού φέτος δεν έχει καταγράψει συμμετοχή με άλλη ομάδα της διοργάνωσης.

Σε αντίθεση δηλαδή με ό,τι ισχύει με τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος μετακόμισε πρόσφατα από το Κάουνας στον Πειραιά και θα αγωνιστεί σε ευρωπαϊκό ματς όταν ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος της regular season, δηλαδή από το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής με την Αρμάνι Μιλάνο (2 Ιανουρίου 2024, 21:15).

Σε ό,τι αφορά τη Stoiximan Basket League, αν ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να χρησιμοποιήσει είτε τον Πετρούσεβ, είτε τον Μήτρου-Λονγκ θα πρέπει να κάνει αλλαγή στις θέσεις των ξένων, αφού έχει ήδη δώσει χρόνο συμμετοχής σε επτά μη γηγενείς παίκτες (σσ. Κάναν, Γουίλιαμς-Γκος, Μπραζντέικις, Πίτερς, Φαλ, Μιλουτίνοβ και Σίκμα). Ο Μήτρου-Λονγκ, περιμένει, βέβαια, μέσα στο προσεχές διάστημα την απόκτηση ελληνικού διαβατηρίου/ταυτότητας και τότε θα μπορεί να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα χωρίς κανέναν περιορισμό.

Το Depth Chart του Ολυμπιακού

  • PG: Γουόκαπ, Γουίλιαμς-Γκος, Μήτρου-Λονγκ, Λούντζης
  • SG: Κάναν, ΜακΚίσικ, Λαρεντζάκης, Πάπας
  • SF: Παπανικολάου, Μπραζντέικις, Αμπόσι, Ροζακέας
  • PF: Πίτερς, Σίκμα, Τσάμης
  • C: Μιλουτίνοβ, Φαλ, Πετρούσεβ, Τανούλης
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ