ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποστολή στο Μονακό: Το δεμένο πόδι του Χασάν Μάρτιν και η αποφασιστικότητα του Ολυμπιακού

Αποστολή στο Μονακό: Το δεμένο πόδι του Χασάν Μάρτιν και η αποφασιστικότητα του Ολυμπιακού

Το δεμένο πόδι του Χασάν Μάρτιν (σχεδόν σε όλο το μήκος του) ήταν κάτι που καταδείκνυε το πρόβλημα του αθλητικού ψηλού του Ολυμπιακού κατά την αναχώρηση της αποστολής. Η αποφασιστικότητα όλων και το σχήμα με τους τρεις κοντούς.

Αν υπήρχε κάτι που ξεχώριζε δια γυμνού οφθαλμού κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για το Μονακό, εν όψει των δύο επόμενων αγώνων της προημιτελικής φάσης, αυτό ήταν το δεμένο πόδι του Χασάν Μάρτιν σχεδόν σε όλο το μήκος του.

Αποστολή στο Μονακό: Χάρης Σταύρου

Ο αθλητικός ψηλός των ερυθρολεύκων ταλαιπωρείται από αιμάτωμα την τελευταία βδομάδα, γεγονός που του έχει στερήσει όχι μόνο τη συμμετοχή στις έως τώρα αναμετρήσεις με τη γαλλική ομάδα, αλλά ακόμη και στις προπονήσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Παρά το υφιστάμενο πρόβλημα και την υποχρέωση για (τουλάχιστον) ένα διπλό στη Salle Gaston Medecin πάντως, στο αεροπλάνο του Ολυμπιακού επικρατούσε απόλυτη ηρεμία όσο και αποφασιστικότητα για τη δουλειά που πρέπει να γίνει τις επόμενες ημέρες στο Πριγκιπάτο. Μέσα σε όλα βέβαια, ο Γιώργος Μπαρτζώκας παρουσίασε μια νέα οπτική σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης της σκληρής περιφερειακής πίεσης της Μονακό: το σχήμα με τα τρία γκαρντ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε σε αυτό το ενδεχόμενο κατά τις δηλώσεις που έκανε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και έδειξε πώς σχεδιάζει να υποχρεώσει τη γαλλική ομάδα να διαφοροποιήσει κι η ίδια το παιχνίδι της, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στην αμυντική προσέγγισή της.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ