ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Θλάση ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ, εξαιρετικά αμφίβολος για το ΟΑΚΑ

Ολυμπιακός: Θλάση ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ, εξαιρετικά αμφίβολος για το ΟΑΚΑ

Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Λιβιό Ζαν-Σαρλ στο ντέρμπι της επόμενης Παρασκευής (9/10) με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Γάλλος ψηλός υπέστη θλάση στο ματς με τη Ζάλγκιρις Κάουνας.

Αυτό που φοβήθηκαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, επιβεβαιώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (9/10) καθώς ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε θλάση στο αριστερό πόδι. Ο Γάλλος φόργουορντ/σέντερ λαβώθηκε στην αναμέτρηση με τη Ζάλγκιρις και ξεκίνησε ήδη θεραπεία, με τις πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής της EuroLeague 2020/21 με τον Παναθηναϊκό να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Από εκεί και πέρα, ο Χασάν Μάρτιν δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα από το χτύπημα στο χέρι, ενώ τη Δευτέρα (5/10) στη 1μ.μ. η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αντιμετωπίσει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον Ιωνικό BC σε φιλική αναμέτρηση που θα βοηθήσει τους παίκτες της ομάδας να διατηρήσουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό εν όψει του πρώτου ντέρμπι αιωνίων από τα δύο που θα γίνουν στη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ