ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τέλος η Σταμολάμπρου, φεύγει και η Σταμάτη

Η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου
Η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου EUROKINISSI

Ο κύκλος που λέγεται Ολυμπιακός έκλεισε για την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσω των social media. Παρελθόν από τις ερυθρόλευκες αναμένεται να αποτελέσει και η 38χρονη Εβίνα Σταμάτη.

Τη λήξη της συνεργασίας της με τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε μέσα από τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, τονίζοντας ότι σύντομα θα γνωστοποιήσει και ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας της.

"Από την αρχή όταν ξεκίνησα το μπάσκετ ζητούσα τα δύσκολα και όχι τα εύκολα. Πάντα αναζητούσα καινούργιες προκλήσεις και στόχους. Έτσι και τώρα πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος γεμάτος επιτυχίες όσον αφορά την πορεία μου στον Ολυμπιακό. Ο επόμενος στόχος θα φανεί σύντομα. Ευχαριστώ την ομάδα, τον κόσμο και την διοίκηση για την αγάπη, την εκτίμηση και τον σεβασμό που μου έδειξαν αυτά τα χρόνια και τους εύχομαι τα καλύτερα!", ανέφερε ενδεικτικά η 27χρονη διεθνής αθλήτρια.

Παρελθόν από τις ερυθρόλευκες αναμένεται να αποτελέσει σύντομα και η αρχηγός Εβίνα Σταμάτη, η οποία αγωνίζεται στον Ολυμπιακό από το 2015. Παράλληλα, οι Σουκ, Αγιούσο, Βαμβακά και Αυτζή δεν θα συνεχίσουν στα ερυθρόλευκα τη νέα σεζόν, ενώ πρόθεση της ομάδας είναι το κενό της Σταμολάμπρου να καλυφθεί με ξένη αθλήτρια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ