ΟΠΑΠ FINAL 8

Ολυμπιακός: Συναγερμός με Γουίλιαμς-Γκος λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό δικέφαλο

Ολυμπιακός: Συναγερμός με Γουίλιαμς-Γκος λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό δικέφαλο
EUROKINISSI

Νοκ άουτ από το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα του Ολυμπιακού με το Περιστέρι bwin τέθηκε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε μαγνητική μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Συναγερμός στον Ολυμπιακό με Νάιζτελ Γουίλιαμς-Γκος, καθώς ο παίκτης ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι και δεν θα αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με το Περιστέρι bwin.

Ο γκαρντ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο και ο Ολυμπιακός ενημέρωσε πως ο παίκτης δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο του προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Ο Γουίλιαμς-Γκος θα υποβληθεί σε μαγνητική μετά το τέλος της αναμέτρησης, ενώ πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις 42 δευτερόλεπτα στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού.

Ο Γουίλιαμς-Γκος με τον γιατρό του Ολυμπιακού, Θεοφάνη Τσαβίση
Ο Γουίλιαμς-Γκος με τον γιατρό του Ολυμπιακού, Θεοφάνη Τσαβίση SPORT24

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ