ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Αθήνα ο Έισι για τον Ολυμπιακό: "Ο Ντόρσεϊ είναι αδελφός μου και θα με βοηθήσει"

Στην Αθήνα ο Έισι για τον Ολυμπιακό: "Ο Ντόρσεϊ είναι αδελφός μου και θα με βοηθήσει"
INTIME

Από το πρωί της Παρασκευής ο Αμερικανός Κουίνσι Έισι βρίσκεται στην Αθήνα για χάρη του Ολυμπιακού και πλέον αναμένεται η ενσωμάτωσή του στο ερυθρόλευκο σύνολο προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα. "Θα με βοηθήσει ο Ντόρσεϊ να προσαρμοστώ" είπε στις πρώτες του δηλώσεις.

Μπορεί να υπήρξε καθυστέρηση άλλης μιας ημέρας, αλλά ο Κουίνσι Έισι βρίσκεται πλέον στην Αθήνα, φτάνοντας σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 8:30 (12/11) με την πρωινή πτήση από Κωνσταντινούπολη.

Ο δυναμικός φόργουορντ/σέντερ υποχρεώθηκε να μείνει μία μέρα παραπάνω στην Τουρκία, αφού χθες (11/11) έχασε την ανταπόκριση της πτήσης του από τις ΗΠΑ.

Ο Έισι αναμένεται να έχει την πρώτη γνωριμία του με τους νέους του συμπαίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μέσα στο Σαββατοκύριακο, αφού η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ρωσία για τον σημερινό αγώνα με την Ζενίτ (19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 9η αγωνιστική της EuroLeague.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Έισι ανέφερε:

Για την έλευσή του στον Ολυμπιακό: "Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Έμεινα λίγο καιρό εκτός, αλλά πέρασα χρόνο με την οικογένειά μου, αλλά ποτέ δεν έχασα το πάθος μου για το παιχνιδι. Είμαι πεινασμένος για να κερδίσω τίτλους".

Για το αν θα τον βοηθήσει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ να προσαρμοστεί: "Ο Τάιλερ είναι αδερφός μου και θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ. Θα μου πάρει λίγο χρόνο να προσαρμοστώ, αλλά είναι μπάσκετ. Είμαι έτοιμος να είμαι ανταγωνιστικός και να βοηθήσω να νικήσουμε".

Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού και την αγάπη που του έδειξαν ήδη: "Είμαι ευγνώμων στον κόσμο του Ολυμπιακού. Πραγματικά νιώθω την αγάπη του κόσμου. Ζω με την ενέργεια του κόσμου και ελπίζω να τους δώσω χαρά και πολλές όμορφες στιγμές"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ