ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Σοκ με Μιλουτίνοβ, κάταγμα στο μετατάρσιο και τουλάχιστον δύο μήνες εκτός

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ
Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ INTIME SPORTS

Άσχημα νέα για τον Ολυμπιακό, αφού ο Νίκολα Μιλουτίνοβ υπέστη τελικά κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού του και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε επέμβαση, μονόδρομος η προσθήκη πλέον στους "ερυθρόλευκους".

Τα χειρότερα νέα, την χειρότερη στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ υπέστη τελικά κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού και όχι βαρύ διάστρεμμa όπως ανέφερε η αρχική διάγνωση, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Όπως γίνεται σαφές, πλέον δεν γίνεται απλώς να υφίσταται δίλημμα για το ενδεχόμενο προσθήκης στην θέση του σέντερ στον Ολυμπιακό, αφού είναι επιτακτικό να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα βοηθήσει κοντά στο καλάθι, αφού η γραμμή ψηλών του Ολυμπιακού είναι υποστελεχωμένη.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός δράσης για τουλάχιστον ακόμα δύο εβδομάδες έχει τεθεί και ο Μουσταφά Φαλ με πρόβλημα στο γόνατο, κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός έχει μείνει με μοναδικό σέντερ τον Φίλιπ Πετρούσεβ (που αρχικά αποκτήθηκε για να καλύπτει και τις δύο θέσεις των ψηλών) και τους Άλεκ Πίτερς, Λουκ Σίκμα στην θέση του πάουερ φόργουορντ.

Παράλληλα, οι Κώστας Παπανικολάου και Ίγκνας Μπραζντέικις από την πλευρά τους θα πρέπει να "ανέβουν" μία θέση όταν χρειάζεται και να αγωνίζονται σε θέση "4", με τον αρχηγό των "ερυθρόλευκων" να το έχει κάνει αυτό στο ξεκίνημα της σεζόν, ενώ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR αγωνίστηκε κατ' ανάγκη και στην θέση του σέντερ.

Θυμηθείτε τον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοβ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR:

Δείτε την στιγμή που αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ