ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ρήξη τενόντων και χειρουργείο για τον Σπανούλη

EUROLEAGUE / ÂÁËÅÍÈÉÁ - ÏÓÖÐ  (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÂÁËÅÍÈÉÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι, χειρουργείο και τέλος η σεζόν για τον Βασίλη Σπανούλη που υπέστη ρήξη τενόντων στο δεξί πόδι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ζάλγκιρις Κάουνας.

Τα άσχημα νέα και οι φόβοι του ιατρικού team του Ολυμπιακού, επιβεβαιώθηκαν. Ο Βασίλης Σπανούλης υπέστη ρήξη περονιαίων τενόντων στο δεξί πόδι, με αποτέλεσμα να είναι αναγκασμένος να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Σπανούλης λαβώθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις Κάουνας για την 23η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague 2019/20, από την πρώτη στιγμή κατάλαβε ότι υπέστη κάτι σοβαρό, άλλωστε μόνος του ζήτησε αλλαγή από τον Γιώργο Μπαρτζώκα πριν πάει στα αποδυτήρια και επιστρέψει μετά από λίγα λεπτά στον πάγκο. Υπενθυμίζουμε πως σχεδόν στο ίδιο σημείο είχε χειρουργηθεί και τον Απρίλιο του 2019 .

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος είχε ενημερώσει μέσω του Sport24 Radio 103,3 από το μεσημέρι της Πέμπτης (6/2) για την εξέλιξη του ζητήματος , με τον Σπανούλη να έχει συμβόλαιο έως το τέλος της περιόδου με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια να είναι για ακόμα μία φορά στην σπουδαία καριέρα του free agent.

Σε 22 αγώνες στη φετινή EuroLeague ο Σπανούλης είχε 11.3 πόντους από 58% στο δίποντο, 29% στο τρίποντο και 81% στις βολές, μαζί με 1.2 ριμπάουντ, 4.6 ασίστ και 9.7 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 24:38.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ