ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πρόστιμο 36.500 για το ματς με τον Παναθηναϊκό, κίνδυνος για το ΣΕΦ ενόψει playoffs EuroLeague

Οπαδοί του Ολυμπιακού
Οπαδοί του Ολυμπιακού INTIME

Ο Ολυμπιακός δέχθηκε με πρόστιμο 36.500 ευρώ από την EuroLeague για την συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Σε δύσκολη θέση οι "ερυθρόλευκοι", αφού επόμενο παράπτωμα ίσως οδηγήσει σε τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών ενόψει playoffs.

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ξαφνικά ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά τιμωρήθηκε από την EuroLeague Basketball με πρόστιμο 36.500 ευρώ λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 30η αγωνιστική της EuroLeague (νίκη με 101-73), για χρήση κροτίδας και λέιζερ, καθώς και για κάποια συνθήματα που ακούστηκαν. Το πρόβλημα ωστόσο ίσως γίνει ακόμα μεγαλύτερο στο άμεσο μέλλον.

Με τους "ερυθρόλευκους" να έχουν ήδη ένα παράπτωμα, ενδεχόμενη νέα παραβατική συμπεριφορά είναι πιθανό να οδηγήσει την EuroLeague Basketball στην απόφαση να υποχρεώσει τους Πειραιώτες να αγωνιστούν κεκλεισμένων των θυρών στα playoffs. Όπως γίνεται σαφές από την στιγμή που ο Ολυμπιακός κυνηγάει το πλεονέκτημα έδρας, είναι ξεκάθαρο ότι αυτό θα άλλαζε τα δεδομένα.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει προγράμματος οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ακόμα έναν εντός έδρας αγώνα πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, αφού υποδέχονται την Μπαρτσελόνα την 1η Απριλίου για την 33η αγωνιστική. Όπως γίνεται κατανοητό, η συμπεριφορά όλων εκείνο το βράδυ πρέπει να είναι η ενδεδειγμένη, προκειμένου να μην μπει σε μπελάδες η ομάδα πριν την έναρξη των playoffs, ανεξάρτητα αν θα έχει τελικά πλεονέκτημα έδρας ή όχι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ