ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Προανήγγειλε Μιλουτίνοβ με το τραγούδι "ποιος είναι αυτός ο αψηλός"

EUROLEAGUE: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ρίξει την βόμβα-Μιλουτίνοβ (28 χρονών, 2.12 μέτρα) και προανήγγειλε την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Σέρβο ανεβάζοντας το τραγούδι "ποιος είναι αυτός ο αψηλός" με την Μαρινέλλα.

Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον Νίκολα Μιλουτίνοβ (28 χρονών, 2.12 μέτρα) και μένει μόνο η ανακοίνωση της επιστροφής του Σέρβου σέντερ. Αυτή φαίνεται ότι μάλλον δεν θα αργήσει πολύ αν κρίνει κάποιος από το post των "ερυθρόλευκων" στον επίσημο λογαριασμό τους στο twitter.

Οι "ερυθρόλευκοι" λοιπόν ανέβασαν ένα VIDEO που δείχνει την Μαρινέλλα να τραγουδάει το γνωστό τραγούδι "Ποιος είναι αυτός ο αψηλός", προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την ανακοίνωση.

Δείτε το tweet:

Από τη στιγμή που ο Σέρβος ψηλός αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ξεκίνησε να συζητά με τον Ολυμπιακό, στον οποίο και επιθυμούσε να επιστρέψει. Και οι "ερυθρόλευκοι" βέβαια από την σειρά τους είχαν καταστήσει σαφές ότι ο δυναμικός σέντερ αποτελούσε εξ αρχής τον πρώτο τους στόχο, κάτι που έκανε πιο απλά τα πράγματα.

Με την έλευση του Μιλουτίνοβ ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει ένα από τα καλύτερα δίδυμα σέντερ - αν όχι το καλύτερο - στην Ευρώπη, με την συνύπαρξη του Σέρβου με τον Μουσταφά Φαλ να κλειδώνει την θέση "5" στο λιμάνι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ