ΟΠΑΠ FINAL 8

Ολυμπιακός - Περιστέρι bwin: Ναζ και Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ για πρώτη φορά αντίπαλοι σε επαγγελματικό επίπεδο

Ολυμπιακός - Περιστέρι bwin: Ναζ και Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ για πρώτη φορά αντίπαλοι σε επαγγελματικό επίπεδο
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ιδιαίτερη σημασία για τα αδέρφια Μήτρου-Λονγκ θα έχει ο προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Περιστέρι bwin, καθώς Ναζ και Ελάιτζα θα τεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι στην επαγγελματική καριέρα τους.

Ναζ και Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ θα τεθούν για πρώτοι φορά αντιμέτωποι σε επαγγελματικό επίπεδο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Περιστέρι bwin για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (16/2, 18:00, COSMOTE SPORT 5, Match Center από το SPORT24).

Τα δύο αδέρφια έχουν κοντραριστεί μεταξύ τους στο κολέγιο, αλλά έκτοτε δεν είχαν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον σε επίπεδο επαγγελματιών.

Ο Ελάιτζα Μήτρου Λονγκ έχει αγωνιστεί επί ελληνικού εδάφους σε ΠΑΟΚ, Απόλλωνα Πάτρας, Άρη και τώρα στο Περιστέρι bwin, ενώ ο Ναζ προστέθηκε κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Το διακύβευμα της αναμέτρησης είναι ούτως η άλλως μεγάλο και σίγουρα θα έχει ένα επιπλέον κίνητρο για τους δύο παίκτες σε προσωπικό επίπεδο.

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ