ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Υπόμνημα και νέα ένσταση για την Χατζηνικολάου

Η Όλγα Χατζηνικολάου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Η Όλγα Χατζηνικολάου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε υπόμνημα στην ΕΟΚ σχετικά με την ένσταση που είχε κάνει για την συμμετοχή της Χατζηνικολάου στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό. Νέα ένσταση πριν τον τρίτο αγώνα.

Συνέχεια στο θέμα της Όλγας Χατζηνικολάου δίνουν οι ερυθρόλευκοι. Το πρωί της Δευτέρας (24/05) και πριν τη διεξαγωγή του τρίτου τελικού στην Α1 μπάσκετ γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ο οποίος και θα κρίνει τον τίτλο, οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν στο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΟΚ.

Εκεί κατέθεσαν υπόμνημα για την ένσταση που είχαν καταθέσει πριν τον δεύτερο τελικό και αφορούσα τη συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου την οποία οι ερυθρόλευκοι θεωρούν ως αντικανονική. Μάλιστα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κατέθεσαν ένσταση και πριν τον τρίτο τελικό για το συγκεκριμένο θέμα.

Από την πλευρά των ερυθρολεύκων τονίζουν ότι θα προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες στο συγκεκριμένο θέμα ανεξάρτητα από την έκβαση των τελικών.

Μέχρι και σήμερα δεν έχει συζητηθεί καμία από τις δύο προηγούμενες ενστάσεις που έχουν καταθέσει από τον Ολυμπιακό από το αρμόδιο όργανο της Ομοσπονδίας.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τους ερυθρόλευκους η "συμμετοχή της αθλήτριας Όλγας Χατζηνικολάου είναι αντικανονική, καθόσον ισχύει η ποινή τετραετούς αποκλεισμού της που έχει επιβληθεί από WADA/CAS (το 2018) εις γνώση της ΕΟΚ και του ΠΑΟ, η δε έκδοση του δελτίου της δεν είναι νόμιμη ως εκπρόθεση κατά παράβαση του Κανονισμού Μεταγραφών/εγγράφων της ΕΟΚ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ