STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το απογοητευτικό πρώτο δεκάλεπτο των πρασίνων με 4 πόντους και 2/18 σουτ

BASKET LEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / 1  /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / 1 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ήταν απογοητευτικοί στην πρώτη περίοδο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έχοντας 4 πόντους με 2/18 σουτ.

Ο τρόπος με τον οποίο μπήκε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο Game 1 των τελικών της Stoiximan Basket League απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν απογοητευτικός. Οι πράσινοι είχαν μόλις 4 (!) πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, αδυνατώντας να προβληματίσουν στο ελάχιστο τους ερυθρόλευκους.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Γιώργου Βόβορα έκλεισαν την εναρκτήρια περίοδο του αγώνα με 2/14 δίποντα, 0/4 τρίποντα και 1 λάθος. Οι μοναδικοί που βρήκαν τον στόχο ήταν ο Λεωνίδας Κασελάκης και ο Γιώργος Παπαγιάννης, αμφότεροι μέσα από τη ρακέτα.

Οι 4 πόντοι σε μια περίοδο απέναντι στον Ολυμπιακό αποδείχθηκαν μάλιστα χειρότερη επίδοση ακόμη κι από αυτή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, τότε που ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είχε 6 πόντους (στην τέταρτη) με 6/8 βολές, 0/5 τρίποντα και 0/10 τρίποντα.

Στην Game Night του Σαββάτου, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Παντελή Διαμαντόπουλο, Βασίλη Σκουντή και Σπύρο Καβαλιεράτο σχολιάζουν τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στον πρώτο τελικό της Stoiximan Basket League.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ