Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τελικοί Α1 Γυναικών μέρος 3ο, για το πρωτάθλημα οι "ερυθρόλευκες", παράταση ζωής θέλουν οι "πράσινες"

Η Χριστινάκη σε αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Η Χριστινάκη σε αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS/ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (14:00, LIVE από το SPORT24) στον 3ο αγώνα της σειράς των τελικών της Α1, ψάχνοντας την νίκη με την οποία θα κατακτήσει τον τίτλο. Νίκη για να δώσει παράταση στην σειρά θέλει ο Παναθηναϊκός.

Ώρα στέψης ή παράταση στην αγωνία; Αυτό το ερώτημα θα απαντηθεί σε λίγες ώρες στο φινάλε του 3ου τελικού της Α1 Γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (14:00, LIVE Streaming από το κανάλι του Ολυμπιακού στο youtube και LIVE από το SPORT24).

Μετά την νίκη τους στο "Παύλος Γιαννακόπουλος" στον δεύτερο τελικό οι "ερυθρόλευκες" προηγούνται με 3-1 νίκες των "πράσινων" (οι ομάδες έχουν μεταφέρει τα αποτελέσματά τους από την κανονική περίοδο) και αν νικήσουν και σήμερα (2/4) θα στεφθούν πρωταθλήτριες, επιστρέφοντας στην κορυφή έπειτα από έναν χρόνο. Από την άλλη πλευρά, αν ο Παναθηναϊκός νικήσει, τότε θα δώσει παράταση στην σειρά, με την ελπίδα ότι μερικές ημέρες αργότερα θα την φέρει στα ίσα στην έδρα του.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ