STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Πού θα δείτε το κρίσιμο Game 3 των τελικών

Μονομαχία του Γουόκαπ με τον Γκριγκόνις
Μονομαχία του Γουόκαπ με τον Γκριγκόνις EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στο Game 3 των τελικών της Basket League με την σειρά στο 1-1, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Μεγάλα παιχνίδια σε Ισπανία και Ιταλία.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δίνουν μάχη σήμερα (11/6). Οι "ερυθρόλευκοι" υποδέχονται τους "πράσινους" στο ΣΕΦ (21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στο Game 3 των τελικών της Basket League, με την σειρά στο 1-1 και τους δύο "αιώνιους" να θέλουν να αποκτήσουν το πάνω χέρι.

Η συμμετοχή του Σάσα Βεζένκοβ είναι εξαιρετικά αμφίβολη για τον Ολυμπιακό λόγω του οστικού οιδήματος που τον ταλαιπωρεί στο δεξιό γόνατο μετά τον τραυματισμό του στο Game 2. Οι γηπεδούχοι αναμένεται πάντως να δουν τον Κώστα Σλούκα να επιστρέψει στην δράση.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του είδε τον Δημήτρη Αγραβάνη να μην παίρνει μέρος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού, ωστόσο εκτός απροόπτου ο διεθνής φόργουορντ/σέντερ θα αγωνιστεί κανονικά.

Μεγάλοι αγώνες σε Ιταλία και Ισπανία

Δύο σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στην Ευρώπη, σε δύο κορυφαία πρωταθλήματα.

Στο Μιλάνο, η Αρμάνι υποδέχεται την Βίρτους Μπολόνια (19:00, Cosmote Sport 4) στο Game 2 των τελικών του ιταλικού πρωταθλήματος, ούσα μπροστά με 1-0 στην σειρά μετά την νίκη της στο Game 1.

Λίγη ώρα αργότερα, η Μάλαγα υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (19:30, Cosmote Sport 8) στο Game 3 των ημιτελικών της Liga Endesa. Η σειρά βρίσκεται στο 1-1 μετά το μπρέικ της Μάλαγα στην Βαρκελώνη.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE MEDIA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ