STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Πού θα δείτε το Game 1 των τελικών της Basket League

BASKET LEAGUE 2022-2023 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2022-2023 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στο Game 1 των τελικών της Basket League, με τους "αιώνιους" να ψάχνουν την πρώτη νίκη τους στην σειρά.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Οι "ερυθρόλευκοι" υποδέχονται στο ΣΕΦ τους "πράσινους" στο Game 1 των τελικών της Basket League (21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), στο παιχνίδι που ανοίγει την σειρά.

Σε ένα ακόμα φετινό ντέρμπι οι δύο αντίπαλοι θα τα δώσουν όλα, με τον Ολυμπιακό να είναι μεν το φαβορί, αλλά τον Παναθηναϊκό να αναμένεται να παλέψει για να ανατρέψει τα δεδομένα.

Τα καλά νέα για τους "αιωνίους" είναι ότι θα παραταχθούν χωρίς προβλήματα, με τον μεν Ολυμπιακό να έχει τελικά στην διάθεσή του τον Ταρίκ Μπλακ, τον δε Παναθηναϊκό τον Αρτούρας Γκουντάιτις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στην σειρά των τελικών τον Αϊζέια Κάναν και ο Παναθηναϊκός τους Νέιτ Γουόλτερς και Ματ Τόμας. Ο λόγος είναι ότι οι δύο "αιώνιοι" έχουν κόψει από τα ελληνικά ρόστερ τους ενόψει των playoffs τους τρεις Αμερικανούς, λόγω του περιορισμού στους ξένους.

Μη χάσετε την Game Night μετά τον πρώτο τελικό:

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE MEDIA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ