SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Περιστέρι, ΠΑΟΚ έχουν διορία έως τις 10:00 της Παρασκευής για να δηλώσουν τα ρόστερ τους

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Περιστέρι, ΠΑΟΚ έχουν διορία έως τις 10:00 της Παρασκευής για να δηλώσουν τα ρόστερ τους
EUROKINISSI

Έναν παίκτη πρέπει να κόψει ο Ολυμπιακός, έναν ο Παναθηναϊκός, έναν και το Περιστέρι εν όψει των ημιτελικών του Super Cup της Ρόδου (29/9). Έξι ξένους έχει ο ΠΑΟΚ, χωρίς πονοκέφαλο θα ξυπνήσει ο Φώτης Τακιανός.

Λίγες ώρες έμειναν για το τζάμπολ του Super Cup της Ρόδου (29-30/9), με τους τέσσερις φιναλίστ να πρέπει να δηλώσουν έως τις 10:00 της Παρασκευής τα ρόστερ τους, την εξάδα των ξένων για την ακρίβεια, που θα αγωνιστούν στους ημιτελικούς.

Ο Ολυμπιακός έχει τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Αϊζέια Κάναν, Σακίλ ΜακΚίσικ, Ίγκνας Μπραζντέικις, Άλεκ Πίτερς, Λουκ Σίκμα, Μουστάφα Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοβ. Ο Μπραζντέικις είναι δεδομένα εκτός, καθώς γύρισε στη Λιθουανία για να πάρει τα πράγματά του μετά από τη μεταγραφή από τη Ζάλγκιρις, ενώ ο δεύτερος που θα κοπεί για τον ημιτελικό με το Περιστέρι bwin (29/9 στις 17:00) θα είναι πιθανότατα ο ΜακΚίσικ, ο οποίος έχασε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας εξαιτίας επέμβασης στη μύτη.

Ο Παναθηναϊκός έχει τους Λούκα Βιλντόσα, Κάιλ Γκάι, Τζέριαν Γκραντ, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ματίας Λεσόρ, Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, οπότε ο Εργκίν Αταμάν πρέπει να κόψει έναν. Κι αυτός ίσως είναι ο Λούκα Βιλντόσα, που αντιμετώπισε ένα διάστρεμμα και έμεινε εκτός δράσης για αρκετές ημέρες. Δύσκολα θα κοπεί ψηλός από τη στιγμή που θα λείψει ο Ντίνος Μήτογλου και πιθανότατα και ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Το Περιστέρι έχει τους Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ, Τζο Ράγκλαντ, Τζέιλεν Χαντς, Κένι Γουίλιαμς, Νέιτ Ρένφρο, Τρέβορ Τόμπσον, Νέμανια Ντάνγκουμπιτς. Επτά στο σύνολο, με τον Μήτρου-Λονγκ να περιμένει το ελληνικό διαβατήριο για να λύσει τα χέρια του Βασίλη Σπανούλη. Δεν το έχει πάρει ακόμη, γι' αυτό και κάποιος θα πρέπει να κοπεί. Όλοι είναι υγιείς.

Ο ΠΑΟΚ, τέλος, έχει τους Σκάιλερ Φλάτεν, Μάικλ Γκίλμορ, Τζαμάνι ΜακΝίς, Άντριου Χάρισον, Έλβαρ Φρίντρικσον, Λαουρίνας Μπελιάουσκας, έξι ξένους δηλαδή, οπότε ο Φώτης Τακιανός θα ξυπνήσει χωρίς... πονοκέφαλο και θα τους έχει όλους στη διάθεσή του.

TAGS SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ