ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι αντιδράσεις των Αλβέρτη - Διαμαντίδη στον πάγκο του τριφυλλιού στα τελευταία λεπτά

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι αντιδράσεις των Αλβέρτη - Διαμαντίδη στον πάγκο του τριφυλλιού στα τελευταία λεπτά

Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης έζησαν πολύ έντονα στον πάγκο του Παναθηναϊκού τα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ εκεί απ όπου οι πράσινοι έφυγαν με το διπλό.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με σπουδαίο διπλό από το ΣΕΦ εκεί όπου επικράτησε του Ολυμπιακού. Οι General Managers των πρασίνων, Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης έζησαν πολύ έντονα στον πάγκο του Παναθηναϊκού τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης αντιδρούσαν στις κινήσεις των παικτών στο παρκέ και ζούσαν με τον δικό τους τρόπο το μεγάλο ντέρμπι.

Οι δυο τους έχουν ζήσει πολλά ντέρμπι αιωνίων ως παίκτες του Παναθηναϊκού και αυτή τη φορά έζησαν ακόμα ένα από διαφορετικό πόστο.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

Στην Game Night ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Βασίλη Σκουντή, Παντελή Διαμαντόπουλο και Σπύρο Καβαλιεράτο από στο ΣΕΦ σχολίασαν το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για την Stoiximan Basket League. Καλεσμένος ο Νίκος Οικονόμου, ο οποίος ανέλυσε τη μεγάλη αναμέτρηση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ