EUROLEAGUE

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Ο Πογέτ στο ΣΕΦ: "Ήρθα να δω ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ματς"

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Ο Πογέτ στο ΣΕΦ: "Ήρθα να δω ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ματς"

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, Γκουστάβο Πογέτ πήγε στο ΣΕΦ για να δει από κοντά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, καθώς ήρθε να δει ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ματς.

Ο Γκουστάβο Πογέτ βρέθηκε στις εξέδρες του ΣΕΦ για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για τη EuroLeague και μεταξύ άλλων τόνισε ότι πήγε για να δει ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ματς.

Παράλληλα ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας αναφέρθηκε στον μπασκετμπολίστα πατέρα του Ουάσινγκντον Πογέτ, ο οποίος συμμετείχε μεταξύ άλλων σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική Ουρουγουάης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκουστάβο Πογέτ στη NOVA: Για τον πατέρα του που έπαιζε μπάσκετ και ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στην εποχή του: "Μου αρέσει το Μπάσκετ είναι το δεύτερο άθλημά μου. Ο πατέρας μου έχει παίξει σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες. Σε τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα. Όταν ήμουν μικρός έπρεπε να αποφασίσω αν θα παίξω μπάσκετ ή ποδόσφαιρο. Τελικά επέλεξα το ποδόσφαιρο και ήρθα να δω ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ματς".

Για την ατμόσφαιρα που συναντά σε αυτό το ντέρμπι: "Ήταν ένας συμπαίκτης που είχα στην Ισπανία και είχε πάει να δει Μπόκα - Ρίβερ και μετά ήρθε στην Ελλάδα να δει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και συνέκρινε τις δύο ατμόσφαιρες που έμοιαζαν σε μεγάλο βαθμό και ήταν απίστευτες".

Για το ότι επέλεξε τελικά το ποδόσφαιρο αντί για το μπάσκετ: "Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Στην Ουρουγουάη έπαιζε μπάσκετ μόνο ο πατέρας μου".

Για το αν θα κοπιάρει κάποιες κινήσεις από το μπάσκετ για την Εθνική, όπως κάνει και ο Μίτσελ που βλέπει τα παιχνίδια του μπασκετικού Ολυμπιακού: "Θα κάνω ό,τι έκανε και ο Μίτσελ (γέλια)".

TAGS EUROLEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ