ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Παίζει ο Φαλ, έξω ο Γουίλιαμς-Γκος κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ολυμπιακός: Παίζει ο Φαλ, έξω ο Γουίλιαμς-Γκος κόντρα στην Μπαρτσελόνα
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Μουσταφά Φαλ θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στην Μπαρτσελόνα (13/10, 21:15, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) για την 2η αγωνιστική της EuroLeague, ωστόσο ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος δεν ξεπέρασε έγκαιρα τον τραυματισμό του και πρόσθεσε το όνομά του στο απουσιολόγιο του Ολυμπιακού δίπλα σε αυτά των ΜακΚίσικ και Σίκμα. Στην 12αδα ο Μπραζντέικις.

Ο Μουσταφά Φαλ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό κόντρα στην Μπαρτσελόνα (13/10, 21:15, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) για την 2η αγωνιστική της EuroLeague, επιστρέφοντας έπειτα από απουσία 10 ημερών. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στους οπίσθιους μηριαίους, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός για τον αγώνα με τους "μπλαουγκράνα", προσθέτοντας το όνομά του δίπλα σε αυτά των Σακίλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα.

Αντιθέτως, ο Ίγκνας Μπραζντέικις αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στην 12αδα των "ερυθρόλευκων" και είναι πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Το Depth Chart του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα:
PG: Γουόκαπ, Λούντζης
SG: Κάναν, Λαρεντζάκης, Πάπας
SF: Παπανικολάου, Μπραζντέικις, Αμπόσι
PF: Πιτερς - Τανουλης
C: Μιλουτίνοβ, Φαλ, Τσάμης

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ