ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Τόμας Γουόκαπ αποχώρησε από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στη μέση

Ο Τόμας Γουόκαπ
Ο Τόμας Γουόκαπ EUROKINISSI SPORTS

Ο Τόμας Γουόκαπ αποχώρησε από την σημερινή (22/4) προπόνηση του Ολυμπιακού λόγω ενοχλήσεων στη μέση, δύο μέρες πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα για τα playoffs της EuroLeague (24/4, 22:00, Novasports 4, Match Center από το SPORT24). Εκτός προπόνησης τέθηκε και ο Κώστας Παπανικολάου εξαιτίας ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Συναγερμός στον Ολυμπιακό δύο μέρες πριν το Game 1 με τη Μπαρτσελόνα για τα playoffs της EuroLeague, καθώς ο Τόμας Γουόκαπ αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση (22/4) λόγω ενοχλήσεων στη μέση (24/4, 22:00, Novasports 4, Match Center από το SPORT24).

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ούτε ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, όπως αναφέρει στην ενημέρωσή της η ερυθρόλευκη ΚΑΕ.

Τα playoffs της EuroLeague ξεκινούν αυτή την εβδομάδα και ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του δύο πολύ δυνατές εκτός έδρας αναμετρήσεις στη Βαρκελώνη την Τετάρτη (24/4, 22:00) και την Παρασκευή (26/4, 22:00).

Όπως είναι λογικό άπαντες έχουν το μυαλό τους στην κατάσταση των δύο παικτών, καθώς ο χρόνος κυλά αντίστροφα για την έναρξη της προημιτελικής σειράς με τους μπλαουγκράνα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί για την Ιβηρική Χερσόνησο αύριο το μεσημέρι (23/4), δηλαδή την παραμονή του Game 1 με τους Ισπανούς.

Ο Τόμας Γουόκαπ αποτελεί αναμφίβολα βασικό πυλώνα στο ρόστερ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, καθώς πέραν των 8.7 πόντων, των 3.1 ριμπάουντ, των 4.8 ασίστ και του 1.5 κλεψίματος που προσφέρει κατά μέσο όρο στη EuroLeague, δίνει πολύτιμες βοήθειες και στον τομέα της άμυνας.

Ο έμπειρος γκαρντ του Ολυμπιακού έχει χάσει μόλις ένα παιχνίδι στην ευρωπαϊκή διοργάνωση την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εκείνο κόντρα στη Βιλερμπάν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου η ομάδα του Πειραιά είχε επικρατήσει με 74-69.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ