ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Ταρίκ Μπλακ έμεινε εκτός Super Cup

Ο Ταρίκ Μπλακ
Ο Ταρίκ Μπλακ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ταρίκ Μπλακ ήταν - όπως αναμενόταν - ο ξένος που κόπηκε από την αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο Super Cup (1-2/10) της Ρόδου.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την συμμετοχή του στο Super Cup (1-2/10), με τους "ερυθρόλευκους" να γνωρίζουν ότι έπρεπε ένας ξένος παίκτης να "κοπεί" προκειμένου να φτάσει στον αριθμό των έξι ξένων. Αυτός ο παίκτης είναι τελικά - όπως αναμενόταν - ο Ταρίκ Μπλακ.

Ο Αμερικανός σέντερ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, αφού είναι αυτός που "κόπηκε" από το ρόστερ που δήλωσε ο Ολυμπιακός στον ΕΣΑΚΕ ενόψει της σεζόν 2022/23. Ο Ολυμπιακός πάντως έχει δικαίωμα να προχωρήσει σε αλλαγή και τελικά να δηλώσει τον Μπλακ μέχρι σήμερα (30/9) στις 17:00.

Υπενθυμίζεται ότι σύντομα αυτό δεν πρόκειται να είναι πρόβλημα, αφού έχει υπάρξει θετική πλειοψηφία στον ΕΣΑΚΕ για την αύξηση των ξένων - που μπορούν να δηλωθούν, όχι να βρίσκονται στην 12αδα - στους εφτά, δίνοντας το περιθώριο αλλαγές, αν χρειαστεί.

Για την ιστορία, με τον Μπλακ εκτός, η 6αδα των ξένων του Ολυμπιακού στο Super Cup θα είναι η εξής: Τόμας Γουόκαπ, Αϊζέια Κάνααν, Σακίλ ΜακΚίσικ, Άλεκ Πίτερς, Τζόελ Μπόλομποϊ, Μουστάφα Φαλ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Super Cup:
Σάββατο 1 Οκτωβρίου
Πρώτος ημιτελικός (17:00): Παναθηναϊκός – Κολοσσός H Hotels ΕΡΤ3
Δεύτερος ημιτελικός (21:00): Ολυμπιακός-Προμηθέας ΕΡΤ3
Κυριακή 2 Οκτωβρίου
Μικρός τελικός (17:00-ΕΡΤ3)
Τελικός (21:00-ΕΡΤ3)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ