ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας αποκάλυψε ότι Φαλ και Μιλουτίνοβ έπαιξαν με πρόβλημα κόντρα στην ΑΕΚ Betsson

Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας αποκάλυψε ότι Φαλ και Μιλουτίνοβ έπαιξαν με πρόβλημα κόντρα στην ΑΕΚ Betsson
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Οι δύο σέντερ του Ολυπιακού, Μουστάφα Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοβ, αγωνίστηκαν με πρόβλημα κόντρα στην ΑΕΚ Betsson για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, όπως αποκάλυψε μετά το ματς ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από τα Άνω Λιόσια σε παιχνίδι για τη 13η αγωνιστική της Stoximan Basket League, όμως ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποκάλυψε μετά το πέρας της αναμέτρησης, πως τόσο ο Μουστάφα Φαλ, όσο και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ έπαιξαν κόντρα στην Ένωση αντιμετωπίζοντας προβλήματα.

"Η ΑΕΚ είχε όλη την εβδομάδα να ετοιμάσει το παιχνίδι. Εμείς λόγω της διπλής εβδομάδας (σσ. στην EuroLeague) κάναμε μία προπόνηση. Ταυτόχρονα δεν ήταν μόνο η ενέργεια που καταναλώσαμε, αλλά είχαμε και θέματα τραυματισμών. Ο Φαλ είχε ένα οίδημα στο πόδι, ήταν να παίξει και να μην παίξει και ο Μιλουτίνοβ ήταν άρρωστος. Εκτιμώ το γεγονός ότι έπαιξαν και οι δύο.

Αυτό που καταφέραμε δεν είναι καθόλου αμελητέο, να κερδίσουμε εδώ, σκοράροντας 92 πόντους και έχοντας 27 ασίστ.Η ΑΕΚ παίζοντας επιθετικά, μας έδωσε τη δυνατότητα να γυρίσουμε την μπάλα, αλλά είχαμε πολλά άστοχα ελεύθερα σουτ. Αν τα βάζαμε θα είχαμε 32-33 ασίστ. Η ομαδικότητας μας είναι πολύ σημαντική".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ