ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Κώστας Σλούκας είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Ολυμπιακός: Ο Κώστας Σλούκας είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Κώστας Σλούκας ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στη γάμπα, όντας έτοιμος για συμμετοχή στο ντέρμπι της Basket League με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (19/3, 15:45, ΕΡΤ3, Match Center στο SPORT24).

Μετά από απουσία δύο αγώνων (σε Basket League και EuroLeague) λόγω τραυματισμού στη γάμπα, ο Κώστας Σλούκας είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού. Και δη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (19/3, 15:45, ΕΡΤ3, Match Center στο SPORT24).

Ο αριστερόχειρας γκαρντ των ερυθρολεύκων ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στη γάμπα, προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο 18 Μαρτίου και δήλωσε έτοιμος για την επιστροφή στο rotation. Έτσι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει άπαντες στη διάθεσή του και θα κληθεί να απαντήσει μόνο στο ερώτημα για το ποιον εκ των επτά ξένων θα κόψει, για τη μονομαχία με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη στο ΟΑΚΑ.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται τρεις νίκες μπροστά από τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Basket League, ενώ μετρά επίσης τέσσερις διαδοχικές επιτυχίες στην έδρα του αιωνίου αντιπάλου του -και έντεκα στο σύνολο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ