ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Κώστας Παπανικολάου θα αγωνιστεί με ένεση κόντρα στη Ζάλγκιρις λόγω ενοχλήσεων

Ολυμπιακός: Ο Κώστας Παπανικολάου θα αγωνιστεί με ένεση κόντρα στη Ζάλγκιρις λόγω ενοχλήσεων
EUROKINISSI

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολαόυ, θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση των ερυθρολεύκων κόντρα στη Ζάλγκιρις με ένεση λόγω ενοχλήσεων στη μέση (20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Ο Κώστας Παπανικολάου θα αγωνιστεί με ένεση στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ζάγλκιρις λόγω ενοχλήσεων στη μέση (20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Όπως ενημέρωσε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ, ο αρχηγός της ομάδας αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη μέση, ωστόσο δεν θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τους Λιθουανούς, καθώς έκανε ένεση.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να επιστρέψει με νίκη στην επανεκκίνηση της EuroLeague και ο Κώστας Παπανικολάου θα σφίξει τα δόντια για να δώσει το παρών στον αγώνα της ομάδας του.

Θυμίζουμε ότι οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν στην διάθεσή τους για το αποψινό παιχνίδι τους Νίκολα Μιλουτίνοβ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Ζάλγκιρις: Γουόκαπ, Λούντζης, Κάναν, ΜακΚίσικ, Παπανικολάου, Μπραζντέικις, Πίτερς, Πετρούσεβ, Σίκμα, Φαλ, Ράιτ, Τανούλης

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ