ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Νέο κρούσμα σε μέλος του επιτελείου, δώδεκα στο σύνολο τους ερυθρόλευκους

EUROLEAGUE /  -   (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την Τρίτη 4 Ιανουαρίου, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως ακόμη ένα μέλος του επιτελείου βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό. Δώδεκα τα συνολικά κρούσματα, εννέα σε αθλητές και τρία σε μέλη του coaching staff.

Ο κορονοϊός δεν λέει να αφήσει σε ησυχία τον Ολυμπιακό, ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης 4 Ιανουαρίου ανακοίνωσε ακόμη ένα κρούσμα. Αυτή τη φορά σε μέλος του επιτελείου, με τη συνολική καταμέτρηση στους ερυθρολεύκους να κάνει λόγο για δώδεκα μέλη της ομάδας (εννέα αθλητές και τρία μέλη του επιτελείου) που νόσησαν από κορονοϊό.

Αυτή είναι η πρώτη ανακοίνωση για κρούσμα στους ερυθρόλευκους τις τελευταίες τρεις ημέρες, σε ένα σημείο που φάνηκε πως τα προβλήματα λόγω της πανδημίας ανήκαν οριστικά στο παρελθόν.

Η σχετική ανακοίνωση: "Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σήμερα (04/01) βρέθηκε ακόμη ένα μέλος της ομάδας θετικό στον Covid 19. Ο συνολικός αριθμός ανέρχεται πλέον στα δώδεκα κρούσματα (εννιά παίκτες και τρία μέλη του σταφ).

Όλα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν απομονωθεί και ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ".

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός δεν θα αντιμετωπίσει αυτή την εβδομάδα τη Ζάλγκιρις, αφού το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της EuroLeague αναβλήθηκε λόγω του κορονοϊού, όπως αντίστοιχα πως δεν θα γίνουν τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League στις 8 και 9 Ιανουαρίου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ