ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μόνο με θαύμα ο Βεζένκοβ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Σάσα Βεζένκοβ
Ο Σάσα Βεζένκοβ EUROKINISSI SPORTS

Εξαιρετικά αμφίβολη έως απίθανη θεωρείται η συμμετοχή του Σάσα Βεζένκοβ στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τη 16η αγωνιστική της EuroLeague.

Ένα θαύμα θα πρέπει να συμβεί για να μπορέσει ο Σάσα Βεζένκοβ να αγωνιστεί στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της EuroLeague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό (30/12, 21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Ο μυϊκός σπασμός που έχει υποστεί ο Βούλγαρος φόργουορντ δεν του επιτρέπει να προπονηθεί και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θέλει να ρισκάρει μια υποτροπή που μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά.

Φυσικά η απουσία του Βεζένκοβ αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τους ερυθρόλευκους, μιας και ο παίκτης μετράει 19.2 πόντους (44.9% τρίποντο), 7.2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.3 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε 15 παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και σίγουρα το κενό του δεν θα είναι εύκολο να καλυφθεί.

Mη χάσετε την Game Night την Παρασκευή στις 20:00 με απευθείας σύνδεση στο ΟΑΚΑ για το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ