ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Παραχώρησε δανεικό τον 18χρονο Ζορμπά στο Μαρούσι

Ο Θωμάς Ζορμπάς
Ο Θωμάς Ζορμπάς INTIME

Με μία λιτή ανακοίνωση ο Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι παραχώρησε δανεικό τον Θωμά Ζορμπά (18 χρονών, 2.04 μέτρα σέντερ) στο Μαρούσι για έναν χρόνο.

Ο Θωμάς Ζορμπάς (18 χρονών, 2.04 μέτρα, σέντερ) θα αγωνιστεί με το Μαρούσι στο πρωτάθλημα της Α2 την σεζόν 2022/23 με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Την είδηση γνωστοποίησαν οι "ερυθρόλευκοι" με μία σύντομη ανακοίνωση, ανακοινώνοντας ότι ο νεαρός σέντερ θα βρίσκεται στην ομάδα των βορείων προαστίων για έναν χρόνο.

Ο Ζορμπάς αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Ολυμπιακού, όντας πέρυσι (2021/22) ο βασικός σέντερ της εφηβικής ομάδας των "ερυθρόλευκων", έχοντας 12.2 πόντους και 8.9 ριμπάουντ μέσο όρο σε 27 λεπτά συμμετοχής στο τουρνουά Rising Stars της ΕΟΚ και 15.8 πόντους, 11.8 ριμπάουντ και 1 κόψιμο μέσο όρο σε 30 λεπτά συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.

Ο Ζορμπάς είναι ο τέταρτος παίκτης που παραχωρεί δανεικό ο Ολυμπιακός ενόψει της σεζόν 2022/23 μετά τους Αλέξανδρο Νικολαΐδη (Λαύριο), Σωτήρη Οικονομόπουλο (Πανερυθραϊκός) και Ζέιντ Μουόσα (Ανόρθωση).

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

"H KAE Ολυμπιακός ανακοινώνει τον δανεισμό του 18χρονου σέντερ, Θωμά Ζορμπά, στο Μαρούσι, ως το τέλος της φετινής σεζόν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΜΑΡΟΥΣΙ ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ