ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Λύθηκε το συμβόλαιο του Πίτερς με τη Μπασκόνια, ανοίγει ο δρόμος για Πειραιά

Ο Άλεκ Πίτερς
Ο Άλεκ Πίτερς EUROKINISSI SPORTS

Ο Άλεκ Πίτερς έμεινε ελεύθερος και επίσημα από τη Μπασκόνια και πλέον είναι θέμα ωρών η ανακοίνωση της απόκτησης του από τον Ολυμπιακό.

Ελεύθερος από τη Μπασκόνια έμεινε και επίσημα ο Άλεκ Πίτερς με τον 27χρονο Αμερικάνος πάουερ φόργουορντ (2.06) να ετοιμάζεται να πιάσει λιμάνι, καθώς είναι ο παίκτης με τον οποίο έχει συμφωνήσει ο Ολυμπιακός για τη θέση "4" όπως είχε από τις προηγούμενες ημέρες αποκαλύψει το SPORT24.

Ο 27χρονος Αμερικανός των 206 εκατοστών έπαιξε τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στην Αναντολού Εφές και στη Μπασκόνια, είναι ένας καταπληκτικός σουτέρ τριών πόντων και πλέον έχει σημαντική εμπειρία από το επίπεδο της EuroLeague, στοιχείο που ψάχνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στους αθλητές στους οποίους επενδύει.

Ο Πίτερς έπαιξε στο Πανεπιστήμιο Βαλπαράισο από το 2013 έως το 2017, έγινε draft στο νούμερο 54 από τους Φοίνιξ Σανς το 2017 και αγωνίστηκε μαζί τους για μία σεζόν. Στην ΤΣΣΚΑ σούταρε με 43.3% στο τρίποντο σε 36 αγώνες, στην Αναντολού Εφές σούταρε με 41.7% σε 27 ματς και στη Μπασκόνια με 44.7% σε 33 αναμετρήσεις της EuroLeague.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ