ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με τον Γουίλιαμς-Γκος κόντρα στην Παρτίζαν

Ολυμπιακός: Με τον Γουίλιαμς-Γκος κόντρα στην Παρτίζαν
INTIME SPORTS

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού (μυϊκός σπασμός δικεφάλου) που αντιμετώπιζε και θα βρεθεί στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Παρτίζαν (19/10, 21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Μία έξτρα λύση θα έχει στην περιφέρεια ο Ολυμπιακός στο ματς της 4ης αγωνιστικής της EuroLeague κόντρα στην Παρτίζαν (19/10, 21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), αφού ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

"Ο Γουίλιαμς-Γκος θα παίξει κανονικά με την Παρτίζαν. Χθες (17/10) έκανε πλήρη ατομική προπόνηση, απλώς αποφασίσαμε να μην το βάλουμε, για να του δώσουμε 1-2 μέρες ακόμα μετά το τράβηγμα που είχε. Είναι σημαντικό αυτό γιατί είχαμε μεγάλο έλλειμα στα γκαρντ μετά και την αποβολή του Κάναν. Είναι σημαντικό ότι γυρίζει, αλλά γυρίζει χωρίς να έχει κάνει ούτε μία ομαδική προπόνηση. Όπως και ο Σίκμα έπαιξε στο Μιλάνο χωρίς να έχει μπει στο 5-5 με την ομάδα. Όλα αυτά που συμβαίνουν είναι φυσιολογικά. Παίζουμε στο γήπεδό μας και θέλουμε ενθάρρυνση από τον κόσμο της ομάδας μας", ανέφερε ενδεικτικά ο Έλληνας τεχνικός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ