ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: ΜακΚίσικ και Πίτερς δεν έκαναν προπόνηση, όλοι μέσα πλην Μήτρου-Λονγκ στο ματς με τη Βαλένθια

Ολυμπιακός: ΜακΚίσικ και Πίτερς δεν έκαναν προπόνηση, όλοι μέσα πλην Μήτρου-Λονγκ στο ματς με τη Βαλένθια
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Άπαντες παρόντες για τον Ολυμπιακό στο ματς με τη Βαλένθια πλην του Ναζ Μήτρου-Λονγκ που θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στον δεύτερο γύρο της EuroLeague. Δεν προπονήθηκαν σήμερα (14/12) Άλεκ Πίτερς και Σακίλ ΜακΚίσικ για προσωπικούς λόγους, ωστόσο θα δώσουν κανονικά το παρών κόντρα στους Ισπανούς.

Γεμάτο το παρουσιολόγιο του Γιώργου Μπαρτζώκα για το ματς του Ολυμπιακού με την Βαλένθια (15/12, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24), καθώς ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, εκτός του Ναζ Μήτρου-Λονγκ που θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στον δεύτερο γύρο της EuroLeague.

Ο Άλεκ Πίτερς και ο Σακίλ ΜακΚίσικ δεν προπονήθηκαν σήμερα για προσωπικούς λόγους, ωστόσο βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του προπονητή των ερυθρολεύκων για το αυριανό παιχνίδι.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο 7-6 και αναζητούν την όγδοη νίκη τους τη φετινή σεζόν στην διοργάνωση για να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο το ρεκόρ τους στην κατάταξη της EuroLeague. Η αυριανή τους αντίπαλος έχει τον ίδιο απολογισμό νικών/ηττών και έχει τον ίδιο στόχο με τον Ολυμπιακό στη μεταξύ τους συνάντηση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ