ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Λαρεντζάκης και Μπαφές συναντήθηκαν με οπαδούς στην Ρόδο

Οι Λαρεντζάκης και Μπαφές στα γραφεία των οργανωμένων του Ολυμπιακού στην Ρόδο
Οι Λαρεντζάκης και Μπαφές στα γραφεία των οργανωμένων του Ολυμπιακού στην Ρόδο OLYMPIACOS BC

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και ο Sports Director της ομάδας, Χρήστος Μπαφές, συναντήθηκαν με οπαδούς του Ολυμπιακού στην Ρόδο, ευχαριστώντας τους για την στήριξη.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (18/9) τον Κολοσσό (19:00) στην Ρόδο για το Κύπελλο Ανδρών, στην επιστροφή του στις εγχώριες διοργανώσεις έπειτα από 864 μέρες και αυτό αποτέλεσε την καλύτερη αφορμή για να συναντηθούν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και ο Sports Director της ομάδας, Χρήστος Μπαφές, με τους οπαδούς της ομάδας στο νησί.

Με τους οπαδούς να υποδέχονται χθες (17/9) με καπνογόνα τους "ερυθρόλευκους" στην Ρόδο, οι Λαρεντζάκης και Μπαφές πήγαν στα γραφεία τους και παρέδωσαν υπογεγραμμένη την φανέλα του διεθνή γκαρντ, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τον σημερινό αγώνα.

Κολοσσός Ρόδου - Ολυμπιακός LIVE στο SPORT24

Ο αγώνας για κύπελλο Ελλάδος στο Μπάσκετ μεταξύ Κολοσσού Ρόδου και Ολυμπιακού αποκλειστικά στο SPORT24! Παντελής Βλαχόπουλος και Παντελής Διαμαντόπουλος περιγράφουν τον 1ο επίσημο αγώνα της ομάδας του μπάσκετ του Ολυμπιακού σε εγχώριες διοργανώσεις έπειτα από 864 ημέρες!

Δείτε τον αγώνα σε ζωντανή μετάδοση Κολοσσός Ρόδου - Ολυμπιακός LIVE

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ