ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κινητοποίηση στους οπαδούς λόγω επιστροφής Σπανούλη στο ΣΕΦ με Περιστέρι

Ολυμπιακός: Κινητοποίηση στους οπαδούς λόγω επιστροφής Σπανούλη στο ΣΕΦ με Περιστέρι
EUROKINISSI

Η επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη ως αντίπαλος του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ με το Περιστέρι (16/10, 19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) έχει δημιουργήσει μία κινητοποίηση στους οπαδούς της ομάδας, αφού ήδη έχουν αρχίσει να φεύγουν εισιτήρια.

Ο Βασίλης Σπανούλης επιστρέφει αύριο (16/10) στο ΣΕΦ ως αντίπαλος του Ολυμπιακού με το Περιστέρι για την 2η αγωνιστική της Basket League (19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) και οι οπαδοί των "ερυθρόλευκων" έχουν ήδη κινητοποιηθεί.

Με το συγκεκριμένο ματς να είναι παράλληλα και το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με παρουσία κόσμου στο ΣΕΦ (ο αγώνας με την Ζάλγκρις έγινε κεκλεισμένων των θυρών) το κίνητρο φαίνεται ότι είναι αρκετά μεγάλο, αφού έχουν φύγει ήδη περισσότερα από 1.800 εισιτήρια.

Αν αυτό συνδυαστεί με τα περισσότερα από 5.000 διαρκείας, γίνεται σαφές ότι αν η προπώληση συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι αρκετά "θερμή", με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να έχουν την ευκαιρία να αποθεώσουν τον άνθρωπο που άλλαξε την ιστορία της ομάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ