ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μπορεί να παίξουν τρεις φορές σε διάστημα ενός μήνα στο ξεκίνημα της σεζόν

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μπορεί να παίξουν τρεις φορές σε διάστημα ενός μήνα στο ξεκίνημα της σεζόν
ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ/INTIME

Σίγουρα δύο, ενδεχομένως και τρεις φορές, θα αναμετρηθούν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μέσα σε διάστημα ενός μήνα, στο ξεκίνημα της σεζόν 2023/24

Από νωρίς στα βάσανα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, αφού είναι πολύ πιθανό να διασταυρωθούν τρεις φορές μέσα σε διάστημα ενός μήνα στο ξεκίνημα της σεζόν 2023/24.

Πώς θα συμβεί αυτό; Αν ο μεν Ολυμπιακός κερδίσει το Περιστέρι bwin (29/9) στον έναν ημιτελικό του Super Cup 2023, κι αν ο δε Παναθηναϊκός επικρατήσει του ΠΑΟΚ (29/9) στον έτερο ημιτελικό της διοργάνωσης, γεγονός που θα φέρει τους δύο αιώνιους αντιμέτωπους για τον πρώτο τίτλο της σεζόν (30/9) στην Ρόδο.

Οι άλλες δύο μονομαχίες τους είναι ήδη εξασφαλισμένες, αφού ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (6/10), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της EuroLeague 2023/24, ενώ οι ερυθρόλευκοι θα είναι οικοδεσπότες στο πρώτο ντέρμπι με τους πράσινους για το ελληνικό πρωτάθλημα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League (28-30 Οκτωβρίου).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ