GAME NIGHT LATE

Ολυμπιακός και Νίκολα Μίροτιτς τα έχουν βρει σε μεγάλο βαθμό και περιμένουν την Μπαρτσελόνα

Nikola Mirotic during the match between FC Barcelona and Zalgiris Kaunas, corresponding to the second match of the Playoff of the Euroleague, played at the Palau Blaugrana, in Barcelona, on 28th April 2023. (Photo by Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto) (Photo by Urbanandsport / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Nikola Mirotic during the match between FC Barcelona and Zalgiris Kaunas, corresponding to the second match of the Playoff of the Euroleague, played at the Palau Blaugrana, in Barcelona, on 28th April 2023. (Photo by Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto) (Photo by Urbanandsport / NurPhoto / NurPhoto via AFP) PHOTO BY URBANANDSPORT / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος ανέλυσε τα τελευταία δεδομένα για την υπόθεση του Νίκολα Μίροτιτς στον Ολυμπιακό, στη διάρκεια της Game Night Late στον ΑΝΤ1 με τον Παντελή Βλαχόπουλο και τον Θέμη Καίσαρη. Τα οικονομικά στοιχεία, οι σκέψεις του Μαυροβούνιου και ο μεγάλος στόχος.

Μετά την μετακόμιση του Σάσα Βεζένκοβ στο NBA, ο Ολυμπιακός έχει θέσει ως βασικό στόχο για τη θέση των φόργουορντ τον Νίκολα Μίροτιτς. Ο πήχης για τον αντικαταστάτη του MVP της EuroLeague έχει μπει ψηλά άλλωστε, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στοχεύει σε ό,τι καλύτερο υπάρχει διαθέσιμο στην αγορά (σ.σ.: δεδομένου του διαζυγίου που επίκειται με την Μπαρτσελόνα).

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος παρουσίασε και ανέλυσε τα τελευταία δεδομένα για την περίπτωση του Μαυροβούνιου στη Game Night Late με τον Παντελή Βλαχόπουλο και τον Θέμη Καίσαρη στον ΑΝΤ1, εξηγώντας πώς έχει η κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή.

"Ο Ολυμπιακός έχει πλέον πολλές πιθανότητες να αποκτήσει τον Μίροτιτς. Οι γέφυρες έπεσαν. Οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει και το κλίμα είναι εξαιρετικά καλό. Ο Μίροτιτς έχει θυμώσει (σσ. με την Μπαρτσελόνα). Είναι αποφασισμένος να αλλάξει ταχύτητα στην καριέρα του και είναι υπερ-ψημένος να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός δεν το επιβεβαιώνει, επειδή έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την Μπαρτσελόνα. Ολυμπιακός και Μίροτιτς έχουν συζητήσει. Το κλίμα είναι παραπάνω από καλό. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει πάρει κεφάλι στην κούρσα και το θέλει και ο ίδιος ο μπασκετμπολίστας. Ολυμπιακός και Μίροτιτς τα έχουν βρει σε τεράστιο βαθμό. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Περιμένει (σσ. το διαζύγιο με την Μπαρτσελόνα)", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παντελής Διαμαντόπουλος.

TAGS GAME NIGHT LATE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ