ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το πανό στη Fonteta για τη μαύρη επέτειο και η ομιλία του Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια

Ολυμπιακός: Το πανό στη Fonteta για τη μαύρη επέτειο και η ομιλία του Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια
PRINTSCREEN

Η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός αποκαλύπτει όσα συνέβησαν στη Fonteta τόσο πριν το τζάμπολ, όσο και μετά από τη λήξη του αγώνα κόντρα στη Βαλένθια, με την κάμερα των ερυθρόλευκων να εστιάζει στο πανό στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7.

Ο Ολυμπιακός υπέταξε τη Βαλένθια στη Fonteta και έφτασε στο μεγάλο διπλό, ανήμερα της "μαύρης" επετείου της τραγωδίας της Θύρας 7, την οποία και τίμησαν οι φίλαθλοι των Πειραιωτών που ταξίδεψαν στην Ισπανία.

Η παρακάμερα της ερυθρόλευκης ΚΑΕ αναδεικνύει τα σημαντικότερα στιγμιότυπα από το παρκέ και την στήριξη των φιλάθλων του Ολυμπιακού στην εντυπωσιακό γήπεδο της Βαλένθια, ενώ αποκαλύπτει και το ενθαρρύντικο μήνυμα του Γιώργου Μπαρτζώκα προς τους παίκτες του μέσα από τα αποδυτήρια:

"Θα ήθελα να σας δώσω συγχαρητήρια παιδιά. Όπως σας είπα και μετά το ματς με την Μπάγερν, αυτό ήταν ένα κομβικό σημείο για εμας. Και τώρα δείξαμε για άλλη μια φορά την προοπτική που έχουμε, το ταβάνι μας είναι πολύ ψηλό. Ήμασταν μπροστά στο σκορ σε όλο το παιχνίδι, όλοι συνεισέφεραν σε αυτή τη νίκη. Συγχαρητήρια, πάμε για τα επόμενα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ