ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η πρώτη επίσκεψη των παιδιών προσωρινής Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο Σχιστό στο ΣΕΦ και ο προπονητής ΜακΚίσικ

Ολυμπιακός: Η πρώτη επίσκεψη των παιδιών προσωρινής Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο Σχιστό στο ΣΕΦ και ο προπονητής ΜακΚίσικ
ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα παιδιά από την προσωρινή Φιλοξενία Αιτούντων Άσυλο Σχιστό επισκέφθηκαν το ΣΕΦ και προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Σακίλ ΜακΚίσικ.

Μία όμορφη επίσκεψη δέχθηκαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, καθώς φιλοξένησαν τα παιδιά προσωρινής Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο Σχιστό. Εκεί τα περίμενε ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος εκτέλεσε χρέη προπονητή.

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού μοιράστηκε με τους αθλητές μας τα μυστικά του μπάσκετ, οι οποίοι σημειωτέων έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με την πορτοκαλί μπάλα μέσω του προγράμματος One Team.

Εκτός από την εκμάθηση των βασικών του αθλήματος, η προπόνηση είχε -όπως πάντα- και διδακτικό χαρακτήρα: Να αντιληφθούν την σημαντικότητα της συνεργασίας και του να είσαι καλός συμπαίκτης, καθώς και πως όταν εντάσσεσαι σε μία ομάδα επιβάλλεται να ακολουθείς τους κανόνες και να παίζεις δίκαια.

Το καλύτερο, όμως, ο Σακίλ ΜακΚίσικ τους το κράτησε για μετά το τέλος του μαθήματος, αφού έδωσε σε όλα τα παιδιά και στους συνοδούς τους από μία υπογεγραμμένη φανέλα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ