ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ΕΡΤ κατέθεσε πρόταση 1.2 εκατ. ευρώ στους ερυθρόλευκους και περιμένει την απάντηση

Ο Γουόκαπ απέναντι στον Φίλλιο
Ο Γουόκαπ απέναντι στον Φίλλιο PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, με την ΕΡΤ να κάνει πρόταση για 1.2 εκατ ευρώ μεικτά και να περιμένει τη θετική απάντηση της ΚΑΕ.

Λίγες μέρες πριν από το τζάμπολ της Stoiximan BasketLeague η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει υπογράψει τηλεοπτική συμφωνία για τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος του 2021/22, με την ΕΡΤ να είναι το μόνο κανάλι που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, περιμένοντας την απάντηση των ερυθρολεύκων.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται στο τελικό στάδιο και πριν από λίγο έφτασε στον ΕΣΑΚΕ η οριστική πρόταση της κρατικής τηλεόρασης. Είναι για συμβόλαιο ενός έτους με 1.2 εκατ ευρώ μεικτά, που σημαίνει 950.000 ευρώ καθαρά για το ταμείο της ΚΑΕ.

Ο ΕΣΑΚΕ είναι ΟΚ με την πρόταση (άλλωστε όλες οι υπόλοιπες ομάδες της Α1 έχουν συμβόλαιο με την ΕΡΤ), όμως επί του παρόντος δεν υπάρχει απάντηση από πλευράς Ολυμπιακού. Τις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσουν όλα, με την κρατική να είναι μονόδρομος από πλευράς καναλιών.

Θυμίζουμε ότι την Κυριακή ( 3/10, 17:00, LIVE στο SPORT24) είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο ΣΕΦ την ΑΕΚ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ MEDIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ