ΟΠΑΠ FINAL 8

Ολυμπιακός: Η αρχηγική φωτογραφία του Κώστα Παπανικολάου με την αγέλη μέσα από τα αποδυτήρια

Ολυμπιακός: Η αρχηγική φωτογραφία του Κώστα Παπανικολάου με την αγέλη μέσα από τα αποδυτήρια
KOSTAS PAPANIKOLAOU OFFICIAL INSTAGRAM ACCOUNT

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 12ο Κύπελλο της ιστορίας του και ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Παπανικολάου, ανέβασε στα social media μία φωτογραφία με το τρόπαιο και τους συμπαίκτες του από τα αποδυτήρια, συνοδευόμενη από την λεζάντα "η αγέλη".

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ μετά την επικράτησή του επί του Παναθηναϊκού AKTOR στον μεγάλο τελικό, το οποίο ήταν το τρίτο διαδοχικό στην διοργάνωση από τους ερυθρόλευκους.

Ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Παπανικολάου, σήκωσε το τρόπαιο στα Δύο Αοράκια και στη συνέχεια δημοσίευσε μία φωτογραφία με την κούπα και τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια, την οποία συνόδευσε με τη λεζάντα "η αγέλη".

Όπως αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς άπαντες στον Ολυμπιακό είναι χαρούμενοι για την επιτυχία, κάτι το οποίο αποδεικνύουν και τα χαμόγελα των παικτών και των ανθρώπων της ομάδας στα αποδυτήρια.

Δείτε εδώ την ανάρτηση του Κώστα Παπανικολάου:

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ