THE SHOW MUST GO ON LIVE

Ολυμπιακός: Γιατί ο Μπαρτζώκας επέλεξε τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, τι γίνεται με Πετρούσεβ

Ολυμπιακός: Γιατί ο Μπαρτζώκας επέλεξε τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, τι γίνεται με Πετρούσεβ
BC ZALGIRIS KAUNAS

Για τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ που αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού, αλλά και την περίπτωση του Φίλιπ Πετρούσεβ μίλησε ο Σπύρος Καβαλιεράτος στην εκπομπή "The Show Must Go on" με τον Παντελή Διαμαντόπουλο.

Ο Ολυμπιακός θέλει να εντάξει τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ στο δυναμικό του και ο Σπύρος Καβαλιεράτος μίλησε στην εκπομπή "The Show Must Go on" με τον Παντελή Διαμαντόπουλο, όπου εξήγησε τους λόγους που ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε τον 30χρονο γκαρντ, αλλά και για το τι συμβαίνει με την περίπτωση του Φίλιπ Πετρούσεβ.

Συγκεκριμένα, η Ζάλγκιρις Κάουνας δεν θέλει να κρατήσει τον παίκτη, κάτι για το οποίο ο Ολυμπιακός ενημερώθηκε και αμέσως κινήθηκε. Ο Μήτρου-Λονγκ ήταν ούτως ή άλλως στο ραντάρ των ερυθρολεύκων λόγω διαβατηρίου, ενώ δεν τίθεται θέμα αγοράς παρά μόνο απόκτησής του ως ελεύθερου, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί με συμβόλαιο 1,5 χρόνου.

Ο Ολυμπιακός δεν παίρνει παίκτη για να καλύψει το κενό του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος που θα απουσιάσει για έναν μήνα, διότι ο Μήτρου-Λονγκ δεν θα μπορεί να αγωνιστεί άμεσα. Στην EuroLeague θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μετά τις 2 Ιανουαρίου, ενώ αναφορικά με την Stoiximan Basket League δεν μπορεί να αγωνιστεί καθώς δεν έχει πάρει ακόμα ταυτότητα.

Θα χρειαστεί χρόνος κι αυτό θα γίνει από το 2024. Θυμίζουμε ότι ήδη έχει πάρει ταυτότητα ο αδερφός του, Ελάιτζα, που παίζει στο Περιστέρι bwin.

Ο Μπαρτζώκας τα έβαλε κάτω και θεώρησε προτιμότερη αυτή τη λύση που θα βοηθήσει και στις εγχώριες διοργανώσεις, διότι ο Ολυμπιακός έχει θέμα με τους γηγενείς.

Σε ότι αφορά τον Πετρούσεβ, είναι ο εκλεκτός του Μπαρτζώκα και ο Ολυμπιακός περιμένει την αποδέσμευσή του. Τα πολλά προβλήματα των Κινγκς την καθυστερούν κάπως, αλλά μοιάζει απίθανο να μην τον αφήσουν. Όταν γίνει αυτό θα τον πάρει ο Ολυμπιακός με συμβόλαιο 2,5 ετών.

Παράλληλα, η αποθεραπεία του Γουίλιαμς-Γκος πηγαίνει καλύτερα και ίσως γυρίσει νωρίτερα.

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ