ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός για Μιλουτίνοβ: "Μας έκανες όλους υπερήφανους"

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Γερμανία | 10 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Γερμανία | 10 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 MICHAEL CONROY/AP IMAGES

Το φινάλε του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 βρήκε τον Νίκολα Μιλουτίνοβ με το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος ως μέλος της εθνικής Σερβίας και ο Ολυμπιακός έστειλε συγχαρητήρια μήνυμα στον 28χρονο σέντερ μετά από τον τελικό με την Γερμανία.

Η Σερβία δεν μπόρεσε να φτάσει μέχρι την κορυφή του κόσμου αφού ηττήθηκε με 83-77 από την Γερμανία στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, με τον Νίκολα Μιλουτίνοβ να κάνει ωστόσο ένα μεγάλο τουρνουά με την εθνική ομάδα της χώρας του και την ομάδα του, τον Ολυμπιακό, να μην κρύβει τη χαρά και την υπερηφάνειά του για τις εμφανίσεις του.

Αυτό το έκανε στο φινάλε του μεγάλου αγώνα, με την ερυθρόλευκη ΚΑΕ να αποθεώνει τον "Μιλού" μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, αναφέροντας τα εξής:

"Συγχαρητήρια στον Νίκολα Μιλουτίνοβ για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ της FIBA 2023 με την Εθνική Σερβίας! Η ερμηνεία σου ήταν εντυπωσιακή και μας έκανες όλους περήφανους! Ανυπομονούμε να σε υποδεχτούμε -ξανά- στην ομάδα"!

Δείτε την Game Night:

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ MUNDOBASKET 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ