ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Εξαντλήθηκαν και τα τελευταία εισιτήρια που είχαν απομείνει για την εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 20η αγωνιστική της EuroLeague.

Τα περίπου 700 εισιτήρια που είχαν απομείνει για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης (20/1, 21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της EuroLeague έκαναν φτερά.

Κάπως έτσι το ΣΕΦ αναμένεται να είναι κατάμεστο για το παιχνίδι των ερυθρολεύκων με τη βασίλισσα, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να ευχαριστεί τους οπαδούς για την έμπρακτη στήριξή τους.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται δεύτερη στη βαθμολογία της EuroLeague με ρεκόρ 12-7 κι αν καταφέρει να κερδίσει και εντός τη Ρεάλ, όπως είχε κάνει στη Μαδρίτη στις 19 Οκτωβρίου του 2022, τότε θα καπελώσει την ομάδα του Τσους Ματέο και θα βρεθεί στην κορυφή.

Είναι ενδεικτικό ότι μετά και το διπλό που πέτυχε ο Ολυμπιακός στην προηγούμενη στροφή στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια, χωρίς τον Κώστα Σλούκα και με τον Σάσα Βεζένκοβ να παίζει -εξαιρετικά- παρά τις στομαχικές διαταραχές που αντιμετώπισε, ο ενθουσιασμός στις τάξεις των φιλάθλων των ερυθρολεύκων ακόμα περισσότερο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ