ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Μπλακ ενόψει Παναθηναϊκού

Ολυμπιακός: Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Μπλακ ενόψει Παναθηναϊκού
INTIME

Ο Ταρίκ Μπλακ έβγαλε την Τετάρτη (31/05) μέρος της προπόνησης, γεγονός που δημιουργεί αισιοδοξία στους ερυθρόλευκους για τη δυνατότητα συμμετοχής του στο Game 1 της σειράς των τελικών της Basket League απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο ραντεβού του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στη σειρά των τελικών της Basket League άρχισε, με τα νέα από το ιατρικό μέτωπο των νταμπλούχων Ελλάδας να είναι ευχάριστα.

Ο λόγος για την περίπτωση του Ταρίκ Μπλακ, ο οποίος λόγω προβλήματος στο γόνατο είχε μείνει εκτός αποστολής τόσο από το δεύτερο όσο και από το τρίτο ματς της ημιτελικής σειράς των playoffs απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τον Αμερικανό σέντερ να βγάζει μέρος της προπόνησης της Τετάρτης (31/05) και να στέλνει αισιόδοξα μηνύματα στον Γιώργο Μπαρτζώκα και στο επιτελείο του ενόψει του πρώτου τελικού.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που δεν μπορέσει να προλάβει τον αγώνα της Κυριακής (04/06, 21:15, ΕΡΤ3, LIVE από το SPORT24) και να βοηθήσει ο Μπλακ, τότε ο Τζόελ Μπολομπόι θα είναι εκείνος που κληθεί σε μεγάλο βαθμό να δώσει ανάσες στον Μουσταφά Φαλ, καλύπτοντας τη θέση "5" κόντρα στους πράσινους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ